Zorgverzekering buitenlandse werknemers

Zorgverzekering buitenlandse werknemers

Dient u een zorgverzekering voor uw buitenlandse werknemers af te sluiten, maar weet u niet zo goed hoe u dit het best aanpakt? Schakel dan de hulp in van de medewerkers van ASV. Wij helpen iedereen, bedrijven, werknemers en expats, onder andere met vragen omtrent grensoverschrijdende arbeid. Met uw vraag omtrent het regelen van een zorgverzekering voor uw buitenlandse werknemers zit u bij ASV goed.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies.
Bel naar: +31 (0)208 208 715 of e-mail naar: info@asv-advies.com

Zorgverzekering voor buitenlandse werknemers regelen? ASV helpt

ASV helpt sinds 1997 mensen die informatie en advies nodig hebben over zaken rondom grensoverschrijdende arbeid. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien als het gaat om het regelen van een werk- en verblijfvergunning of een  zorgverzekering voor uw buitenlandse werknemers. Maar ook voor Nederlanders die in het buitenland werken staan wij klaar als ze vragen over hun specifieke situatie hebben. Daarbij maakt het niet uit in welk land u op dat moment verblijft of werkt.

ASV voor administratie en HRM

Dient u binnenkort een zorgverzekering voor uw buitenlandse werknemers te regelen, maar komt u er niet helemaal uit hoe u dit precies moet doen? Neem dan contact op met ASV, via het nummer +31(0)208 208 715. Wij zijn u overigens ook van dienst als u hulp nodig heeft bij het onderhouden van uw administratie en HRM. Ook voor vragen over deze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Andere relevante pagina's

ASV helpt bij alle vragen over grensoverschrijdende arbeid zoals:

  • Hoe regel ik de werk- en verblijfsvergunningen?
  • In welk land vallen mijn medewerkers onder de sociale verzekeringen?
  • Hoe stel ik arbeidscontracten op?
  • Hoe vul ik de belastingaangiften voor verschillende landen in?
  • Meer voorbeelden

Heeft u nog vragen over 'Zorgverzekering buitenlandse werknemers'?